Twellaar bouw en Timmerwerken

Nieuwbouw uitbesteden aan de specialist uit Rijssen

Twellaar Bouw- en Timmerwerken is al jarenlang specialist in nieuwbouw in alle vormen en maten in omgeving Rijssen-Holten, wij helpen u graag verder.

Jaarlijks voorzien wij tal van verschillende particulieren uit omgeving Twente van hulp bij uiteenlopende nieuwbouwprojecten. Als bouwbedrijf zoeken we altijd naar de optie met de beste prijs-/kwaliteitverhouding. Zo bent u verzekerd van een kwalitatief goed eindresultaat, zonder hier de hoofdprijs voor te hoeven betalen!

Heeft u bijvoorbeeld al eens gekeken naar de mogelijkheid van prefab ruimtes? Deze ruimtes worden nagenoeg kant-en-klaar aangeleverd, zodat een bouwproject veel sneller verloopt.

Ervaren Vakman Op Het Gebied Van Nieuwbouw ​

Niet alleen hebben wij een ruime ervaring in het uitvoeren van verschillende soorten nieuwbouwprojecten. Ook werkten wij in de afgelopen jaren met sterk uiteenlopende materialen. 

Zo selecteren we altijd de duurzaamste en best passende materialen bij uw nieuwbouwproject, om u ervan te kunnen verzekeren dat u een lange tijd vooruit kunt. Hierbij houden we rekening met het onderhoud wat verschillende soorten materialen vergen. Kies bijvoorbeeld voor een kunststoffen dakkapel, zodat u de kozijnen niet jaarlijks hoeft te schuren of te verven.

Onze service bij een verbouwproject:

  • Vooraf een persoonlijk advies op maat
  • Altijd een nauw contact tijdens de verbouwing
  • Gebruik van verschillende duurzame materialen
  • Zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding
  • Uw persoonlijke wensen staan altijd voorop

Neem contact op

Wilt u meer informatie over nieuwbouw, verbouwing, onderhoud en renovatie in regio Rijssen-Holten, Twente of Overijssel?

Neem dan gerust contact op.