Twellaar bouw en Timmerwerken

Verbouw in de regio Rijssen/Holten laten uitvoeren door een vakman

Een verbouwing in de regio Rijssen of Holten kunt u aan Twellaar Bouw- en Timmerwerken overlaten, om verzekerd te zijn van een optimaal eindresultaat.

Mogelijkheden bij een verbouw in Rijssen of Holten

Bij een verbouw in omgeving Twente of Overijssel in het algemeen, heeft u verschillende mogelijkheden. Kiest u bijvoorbeeld voor een renovatie van uw bestaande woning? Wilt u een woning uitbreiden met een prefab ruimte? Kiest u voor het vervangen van kozijnen om bijvoorbeeld over te stappen op kunststof? Of wilt u een dakraam plaatsen?

Voor welk verbouwproject u ook kiest, een vakkundige uitvoering hiervan is essentieel. U wilt immers voorkomen, dat u te maken krijgt met lekkages, tocht in huis of soortgelijke problemen nadat de verbouwing is afgerond. Twellaar Bouw- en Timmerwerken uit Rijssen heeft een ruime ervaring in het uitvoeren van uiteenlopende verbouwwerkzaamheden. Met welke verbouwwerkzaamheden mogen we u helpen?

Verbouw laten uitvoeren begint bij persoonlijk advies

Voordat onze vakmensen aan een verbouwing in Twente of Overijssel beginnen, voorzien we u van persoonlijk advies. Het is erg belangrijk, dat u weet welke mogelijkheden u heeft!

 Wilt u uw woning bijvoorbeeld beter laten isoleren? In dat geval brengen we de verschillende isolatiemogelijkheden voor u in kaart, om deze vervolgens aan u voor te leggen. Pas wanneer u volledig achter ons plan staat, gaan we voor u aan de slag! Als aannemer houden we hierbij altijd rekening met de duurzaamheid van materialen. Zo voorkomen we dat u jaarlijks veel tijd kwijt zal zijn aan onderhoudswerkzaamheden.

Onze service bij een verbouwproject:

  • Vooraf een persoonlijk advies op maat
  • Altijd een nauw contact tijdens de verbouwing
  • Gebruik van verschillende duurzame materialen
  • Zeer goede prijs-/kwaliteitverhouding
  • Uw persoonlijke wensen staan altijd voorop

Neem contact op

Wilt u meer informatie over nieuwbouw, verbouwing, onderhoud en renovatie in regio Rijssen-Holten, Twente of Overijssel?

Neem dan gerust contact op.