Twellaar bouw en Timmerwerken

Professioneel onderhoud begint bij ons bouwbedrijf uit Rijssen

Geef uw woning z’n authentieke uitstraling terug, door deze van professioneel onderhoud te laten voorzien door Twellaarbouw uit Rijssen!

Onderhoud in omgeving Twente of Overijssel uit laten voeren

Er zijn verschillende vormen van onderhoud aan uw woning uit te voeren. Denk bijvoorbeeld aan het herstel of onderhouden van metselwerk in Overijssel, het vervangen van houten dakkapellen voor kunststoffen modellen, enzovoorts. Bij het laten uitvoeren van onderhoud in Overijssel is een professionele uitvoering essentieel. Wanneer onderhoud niet op de juiste wijze uitgevoerd wordt, kan dit voor lekkages, tocht in huis en verschillende andere vochtproblemen zorgen.

Twellaar Bouw- en Timmerwerken staat voor u klaar, om u bij deze onderhoudswerkzaamheden van dienst te zijn. Bij ons bent u verzekerd van een gunstige prijs-/kwaliteitsverhouding. Dat is echter niet de enige service die we u bieden!

Service bij het uitvoeren van onderhoud aan uw woning

Voor ons begint het onderhoud aan uw woning bij een persoonlijk advies. Op welke manier zou u het onderhoud het beste aan kunnen pakken? Welke rol kan ons bouwbedrijf in Twente spelen? Wat zijn uw persoonlijke wensen? Enzovoorts.

Als aannemer in Twente en omgeving hebben we een ruime ervaring in het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden. Die ervaring zetten we graag in, om u te adviseren. Daarbij heeft onze timmerman in Rijssen en Holten in de afgelopen jaren met tal van verschillende materialen gewerkt. Ook op het gebied van materiaalgebruik kunnen we u zodoende van advies voorzien

Onze speerpunten bij onderhoud aan woningen:

  • Een gunstige prijs-/kwaliteitverhouding staat voorop
  • Altijd persoonlijk advies over uw mogelijkheden
  • Werkzaam in Overijssel en met name Twente
  • Gebruik van duurzaam en kwalitatief goed materiaal
  • Wij houden altijd rekening met uw wensen

Neem contact op

Wilt u meer informatie over nieuwbouw, verbouwing, onderhoud en renovatie in regio Rijssen-Holten, Twente of Overijssel?

Neem dan gerust contact op.