Twellaar bouw en Timmerwerken

Renovatie in Rijssen of Holten kunt u aan onze vakman overlaten

Voorzie uw woning van een verfrissende renovatie in Rijssen en Holten, met hulp van onze ervaren vakman!

Mogelijkheden bij een renovatie in Rijssen, Holten of elders in de provincie. 

Wilt u een renovatie in de provincie Overijssel of Twente uit laten voeren? Twellaar Bouw- en Timmerwerken staat voor u klaar. Onze ervaren timmerman voorziet u van hulp bij uiteenlopende renovatiewerkzaamheden. Denk bijvoorbeeld aan het isoleren van uw dak of spouwmuur, het vernieuwen van metselwerk, of het herstellen van verrotte houten kozijnen rond ramen en deuren. Ook voor het renoveren van een verouderde carport kunt u bij onze aannemer terecht.

Bij het uitvoeren van een renovatie in Twente en omgeving staat een gunstige prijs-/kwaliteitverhouding voorop bij ons bouwbedrijf. Zo voorzien we u altijd van een hoge kwaliteit, zonder dat u hier een hoge prijs voor betaalt.

Een renovatie begint bij persoonlijk advies op maat

Bij een renovatie van uw woning, carport of garage, inventariseren we altijd eerst uw persoonlijke wensen. Waar dient rekening mee gehouden te worden bij de renovatie? Welke elementen van uw woning wilt u vernieuwen?

Op basis van uw wensen en onze mogelijkheden, voorzien we u van passend advies. Pas wanneer u volledig instemt met ons plan voor de renovatie van uw woning, zullen we hiermee starten. Een nauw contact blijft tijdens het uitvoeren van de renovatie vooropstaan. Zo weet u precies hoe het renovatieproject vordert!

Onze service bij een renovatie in regio Rijssen-Holten:

  • Altijd een gunstige prijs-/kwaliteitverhouding
  • Vooraf een persoonlijk advies op maat
  • Nauw contact tijdens de uitvoering van het project
  • Duurzaamheid van materialen staat voorop
  • O.a. actief in Rijssen, Holten, Elsen en Almelo

Neem contact op

Wilt u meer informatie over nieuwbouw, verbouwing, onderhoud en renovatie in regio Rijssen-Holten, Twente of Overijssel?

Neem dan gerust contact op.